Fysiotherapie


Fysiotherapie De Zorgmolen

De praktijkencombinatie Fysiotherapie Molenwijk en Fysio-manueletherapie Pim Zandwijk vormen  Fysiotherapie De Zorgmolen in gezondheidscentrum De Zorgmolen. Wij bieden fysiotherapie, ook aan huis, manuele therapie en oedeemtherapie (CKR geregistreerd). Tevens bieden we geregistreerd craniosacraal therapie. Naast individuele therapie verzorgen wij groepstherapie en beweegprogramma’s voor: COPD, diabetes, coronaire hartziekten en hartfalen, oncologie en artrose. Daarnaast bieden we looptraining bij etalagebenen, een trainingsprogramma ter vermindering van oedeem en FysioFitness. Dit allemaal in onze ruime, lichte, airconditioned oefenzaal. Ons behandelaanbod is breed: sensomotoriek voor kinderen, bekkenbodem en bekkeninstabiliteittherapie, sportrevalidatie, lichaamsbewustwording/ontspanning, Mc Connelltherapie, behandeltechnieken volgens Mulligan, medical-/easy taping en dry needling zitten in ons pakket.

Fysiotherapie wordt gegeven aan mensen met gezondheidsproblemen van het bewegingsapparaat. Dit betekent dat pijn en beperkingen van armen, benen en rug/nek/hoofd in de ruimste zin van het woord in aanmerking komen voor fysiotherapie/manuele therapie/oedeemtherapie. Ook aspecten van andere gezondheidsproblemen, zoals COPD, diabetes, hartziekten doorbloedingsstoornissen van de benen (etalagebenen), kanker (vermoeidheid), zwelling/vochtregulatieproblemen (oedeem)na ongeluk, operatie of ziekte, worden op onze afdeling deskundig behandeld.

Iedereen kan zich direct, met of zonder verwijzing bij ons aanmelden. U kunt dit telefonisch, per email of direct doen. Zie verder op de website voor adresgegevens. Komt u zonder verwijzing, dan zal er een screening (kort gesprek met evt. kort onderzoek) plaatsvinden om te bepalen of uw probleem geschikt is voor fysiotherapie. Is dit het geval, dan volgt een intake, verder onderzoek. Na intake wordt er altijd in overleg met u een behandelplan gemaakt. Hierin wordt samen met u bepaald hoe lang de behandeling gaat duren, wat de fysiotherapeut gaat doen en wat uw eigen inbreng hierin is.

Therapeuten

Pim Zandwijk

Frank Wetsteijn

Sandra Schaap

Yvon Muilwijk

Alex Pluijmert

Mandy Verhaar

 

Openingstijden
Maandag-vrijdag 7:30-20.00 uur, woensdagmiddag gesloten.

Contactformulier

T: 078-6159966

E: fysiodezorgmolen@gmail.com

W: http://www.fysiodezorgmolen.nl