Huid-en oedeemtherapie Oldenburger

T. 078-6153410 (maandag gehele dag, dinsdagmiddag)
T. 0180-426773 (dinsdag t/m donderdag)
www.huidtherapie-oldenburger.nl 
infohuidtherapie@goedridderkerk.nl

Hoofdvestiging:
Gezondheidscentrum GOED
Jan Luykenstraat 8J
2985 BV Ridderkerk

Onze praktijk voor huid- en oedeemtherapie is een groeiend en dynamisch bedrijf, waar kwaliteit en een persoonlijke benadering voorop staan. Sinds 25 juli 2007 zijn wij werkzaam in het gezondheidscentrum GOED in Ridderkerk. Per 1 maart 2012 hebben wij hier tevens de vestiging in Papendrecht aan toe mogen voegen. Door deze uitbreiding is de samenwerking met artsen nog verder uitgebreid en kunnen ook mensen uit Papendrecht en omstreken dichtbij behandeld worden.

Een huid- en oedeemtherapeut is HBO opgeleid, paramedisch, BIG geregistreerd en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Bovendien staan wij ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Een huidtherapeut behandelt patiënten met een zieke of beschadigde huid.

Alle behandelingen die in Ridderkerk worden uitgevoerd, bieden we tevens in Papendrecht aan, m.u.v. de IPL voor couperose en pigmentaandoeningen.
Mensen kunnen terecht voor o.a. manuele lymfedrainage voor vochtophoping (oedeem in arm, been of elders in het lichaam), littekentherapie, wondverzorging, het aanmeten van elastische kousen (steunkousen), diverse peelings, MTS-roller en Dermapen, acnétherapie, elektrische epilatie en/of lasertherapie (bij ongewenste haargroei in het gelaat), couperosebehandeling, pigmentbehandeling en camouflagetherapie.

De patiënten worden doorgaans op diagnose en verwijzing van een arts of medisch specialist naar een huidtherapeut gestuurd. Patiënten kunnen echter ook zonder verwijzing behandeld worden.

Tijdens de eerste afspraak vindt er een intakegesprek plaats. In dit gesprek wordt o.a. besproken wat de klachten, verwachtingen en behandelmogelijkheden zijn. De huidtherapeut stelt vervolgens samen met u een behandelplan op. Na de vaststelling van het behandelplan volgen de behandelingen. Tijdens en na de behandeling geeft de huidtherapeut adviezen. Ze zijn bedoeld ter ondersteuning van de behandeling of ter voorkoming van herhaling van de klacht.

De vergoeding voor behandelingen door een huidtherapeut verschillen per verzekering. Ze zijn afhankelijk van de soort behandeling en de soort verzekering. Raadpleeg de polis van uw (aanvullende) verzekering of neem contact op met uw verzekering om te weten welke vergoedingen de verzekering biedt.

Therapeuten
Judith Oldenburger
Marissa Verweij

Openingstijden
De praktijk in Papendrecht is op de maandag van  8.30 uur t/m 17.30 uur  en dinsdag van 13.30 uur t/m 17.30 uur geopend. Tevens zijn wij op dinsdagochtend, woensdag, donderdag en op vrijdagochtend (1x per 2 weken) werkzaam in Ridderkerk.

 

Contactformulier