Kraamzorg XL

Kraamzorg met XL aandacht

Nu je zwanger bent, komt er van alles op je af. Één van de dingen die je moet regelen, is iemand die je helpt tijdens je bevalling en de eerste dagen na je bevalling. Oftewel, een kraamverzorgster. Deze zorg kun je regelen door contact op te nemen met een kraambureau. De zorg die kraambureaus leveren, is in basis hetzelfde. Maar ons kraambureau levert méér dan alleen die zorg. 'Meer aandacht voor moeder en kind', dat vinden wij belangrijk.
 
Wanneer je kiest voor kraambureau KraamzorgXL
Wanneer je bij ons inschrijft dan ontvang je de kraamzorg en een kraamverzorgster die bij je past. Dat kunnen we beloven, omdat we je kennen. We plannen bewust vooraf een afspraak in om persoonlijk kennis te maken. Zo kunnen wij onze medewerkers en onze zorgverlening perfect op jouw wensen afstemmen.
 
Dit vinden wij belangrijk bij onze kraamzorg
Wij vinden het belangrijk dat jij en je kindje tijdens de kraamperiode de beste zorg ontvangen en jullie als gezin ontspannen kunnen genieten van de eerste dagen samen. Wij zullen er alles aan doen om die bijzondere eerste dagen zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.
 
Onze speerpunten
  • Een persoonlijke intake ter kennismaking

  • Een vaste kraamverzorgster

  • Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgsters

  • Jullie thuis, jullie gewoontes

  • XL aandacht voor moeder, baby én gezin

Focus op kraamzorg die bij je past
Een belangrijk speerpunt van KraamzorgXL is de XL aandacht, voor jullie. Door onze persoonlijke intake leren we jullie kennen en kunnen we de beste kraamverzorgster en de beste zorg specifiek voor jullie leveren. Onze kraamverzorgsters zullen jou en je kindje perfect verzorgen, op een manier die voor jullie gezin prettig is.
 
Meer informatie of aanmelden?
www.kraamzorgxl.nl
info@kraamzorgxl.nl
0183-850786