Medisch Pedicure Salon Adriana

Welkom bij Medisch Pedicure Salon Adriana
In ons team werken wij met basis Pedicures, cosmetisch Pedicures en medische Pedicures. U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod aan behandelingen. Bent u diabetisch of reumatisch , of heeft u een ingegroeide teennagel, kalknagels of een Likdoorn dan kunt u deze bij ons behandelen. Maar ook voor een paraffine pakking, gellak of uitgebreide voetmassage kunt u bij ons terecht. Natuurlijk onder het genot van een luxe verwen thee of een kopje koffie. Daarnaast bieden wij uw ook de mogelijkheid aan huis te komen indien u niet de mogelijkheid heeft om u te verplaatsen. Ook hebben wij een samenwerking met verschillende thuiszorgorganisaties, onder andere de thuiszorginstelling de Zellingen en Laurens.
 
Openingstijden
De praktijk in Papendrecht is van maandag tot en met zaterdag open van 9.00 tot 21.00uur.
Telefoonnummer: 06 858 903 05
Medisch Pedicure Salon Adriana bevindt zich op de eerste etage. Daar kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. 
 
 
Prijzenlijst pedicure behandeling
Omschrijving: Prijs (incl.21% Btw):
Basis Pedicure behandeling, maximaal 30 minuten €37,50
Nagels knippen, eelt verwijderen, likdoorn(s) verwijderen, ingroeiende nagels behandelen. Insmeren met een verzorgende voetcrème.
 
Uitgebreide Pedicure behandeling, maximaal 45 minuten €45,00
Nagels knippen, eelt verwijderen, likdoorn(s) verwijderen, ingroeiende nagel(s) behandelen, kloven verwijderen, nagelomgeving verzorgen met olie en insmeren met een verzorgende voetcrème.
 
Pedicure behandeling de luxe, maximaal 60 minuten €60,00
Nagels knippen, eelt verwijderen, likdoorn(s) verwijderen, ingroeiende nagel(s) behandelen, kloven, nagelomgeving verzorgen met olie, korte massage met massage voetenolie (15 min) en insmeren met een verzorgende voetcrème.
 
Cosmetische Pedicure behandeling €60,00
Het reinigen van de voeten, verzorgen van de nagels en de nagelriemen, Scrubben van de voeten met de scrub van natuurlijke suikerkristallen, Hydraterend kleimasker met verkoelend menthol en vocht herstellend avocado extract, Weldadige massage met verzachtende, vocht herstellende, aromatherapie etherische oliën. Indien gewenst een gellak ter afsluiting.
 
Afspraak maken kan via: https://schoonheidssalon-and-medisch-pedicure-adrinana.salonized.com/widget_bookings/new
 

 

Eigenaar Adriana Lisa Valkis