Medisch Pedicure BROWNEYES

Logo Medisch Pedicure Brown Eyes

T. 078 - 87 000 96
info@medischpedicure-papendrecht.nl
www.medischpedicure-­papendrecht.nl

Hoofdvestiging:
Thorbeckelaan 75
3362 BS Sliedrecht
T. 0184 - 633 746
info@brown-eyes.nl
www.brown-eyes.nl

Ons team van medische pedicures heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van de totale voetverzorging. Door het grote aantal behandelingsmogelijkheden kunnen wij voor iedere voet een passende oplossing vinden. Naast de reguliere pedicure behandelingen zien wij onze uitdaging in risicovoeten en nagelproblemen. Wij zijn gevestigd in het nieuwe Gezondheidscentrum De Zorgmolen in Papendrecht, waar wij nauw samenwerken met andere zorgdisciplines, zoals artsen en een registerpodoloog.

Onze pedicures hebben zich gespecialiseerd in Medische Pedicure. BROWNEYES is hiervoor erkend door de pedicure branche organisatie ProVoet/ProCERT. Hierdoor zijn wij opgenomen in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP). U kunt er dus zeker van zijn dat u een professionele voetverzorging ondergaat, volgens de code van de voetverzorger (Arbo en hygiëne) én de laatste richtlijnen. Bij een medische indicatie is het hierdoor mogelijk om uw behandeling gedeeltelijk of geheel vergoed te krijgen van uw zorgverzekering.

Bij een reguliere pedicure behandeling worden de voeten verzorgd en onder controle gehouden. Het verwijderen van eelt en likdoorns, maar ook het correct knippen en frezen van de nagels behoort tot deze behandeling.

Daarnaast is de medisch pedicure specifiek voor de behandeling van cliënten die tot een risicogroep behoren. Risicogroepen zijn bijvoorbeeld mensen met diabetes, reuma of andere aandoeningen die een nadelige invloed hebben, zoals spastische-, oudere- of verwaarloosde voet.

Tijdens uw eerste bezoek aan de praktijk maken wij een uitgebreide screening. Daarmee krijgen we een goed beeld (van de gezondheid en het welzijn) van uw voeten. Dit vormt de basis van uw persoonlijk behandelplan, met het doel uw klachten te verminderen en te voorkomen. Wij werken met de nieuwste apparatuur (nattechniek), waardoor vele problemen pijnloos en veilig kunnen worden behandeld.

Medisch Pedicure praktijk BROWNEYES voor:
- Pedicure behandeling; reguliere voetverzorging.
- Risicovoet; Reuma, Diabetici, spasme, oudere en verwaarloosde voet.
- Orthesiologie; ontlasten van diverse drukplekken.
- Nagelbeugeltechniek; ingroeiende teennagel terug brengen naar een normale nagel d.m.v. een beugel.
- Nagelregulatie; repareren of corrigeren van de nagel d.m.v. gel of acryltechniek.

Sinds mei 2005 is BROWNEYES gevestigd in Sliedrecht als Medisch Pedicure en Schoonheidsinstituut en vanaf maart 2012 ook gevestigd in Papendrecht in De Zorgmolen als Medisch Pedicure.

Ons team van Medisch Pedicures bestaat momenteel uit:

• Jolanda Dekker
• Laura Barendregt
• Sylvia Hooimeijer

Openingstijden
Voor een pedicure behandeling in onze praktijk is een doorverwijzing niet noodzakelijk. Een afspraak wel. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan is dit mogelijk via telefoonnummer 078 - 87 000 96 of via onze website
www.medischpedicure-papendrecht.nl
 

Contactformulier