Medisch Pedicure BROWNEYES

Logo Medisch Pedicure Brown Eyes

T. 078 - 87 000 96
info@medischpedicure-papendrecht.nl
www.medischpedicure-­papendrecht.nl

Hoofdvestiging:
Thorbeckelaan 75
3362 BS Sliedrecht
T. 0184 - 633 746
info@brown-eyes.nl
www.brown-eyes.nl
 

Medisch Pedicure praktijk BROWNEYES
Ons team van medische pedicures heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van de totale voetverzorging. Door het grote aantal behandelingsmogelijkheden kunnen wij voor iedere voet een passende oplossing vinden. Naast de reguliere pedicure behandelingen zien wij onze uitdaging in risicovoeten en nagelproblemen. Wij zijn gevestigd in het nieuwe Gezondheidscentrum De Zorgmolen in Papendrecht, waar wij nauw samenwerken met andere zorgdisciplines, zoals artsen en een registerpodoloog.

Onze pedicures hebben zich gespecialiseerd in Medische Pedicure. BROWNEYES is hiervoor erkend door de pedicure branche organisatie ProVoet/ProCERT. Hierdoor zijn wij opgenomen in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP). U kunt er dus zeker van zijn dat u een professionele voetverzorging ondergaat, volgens de code van de voetverzorger (Arbo en hygiëne) én de laatste richtlijnen. Bij een medische indicatie is het hierdoor mogelijk om uw behandeling gedeeltelijk of geheel vergoed te krijgen van uw zorgverzekering.
 

Pedicure behandelingen
Bij een reguliere pedicure behandeling worden de voeten verzorgd en onder controle gehouden. Het verwijderen van eelt en likdoorns, maar ook het correct knippen en frezen van de nagels behoort tot deze behandeling.

Daarnaast is de medisch pedicure specifiek voor de behandeling van cliënten die tot een risicogroep behoren. Risicogroepen zijn bijvoorbeeld mensen met diabetes, reuma of andere aandoeningen die een nadelige invloed hebben, zoals spastische-, oudere- of verwaarloosde voet.

Tijdens uw eerste bezoek aan de praktijk maken wij een uitgebreide screening. Daarmee krijgen we een goed beeld (van de gezondheid en het welzijn) van uw voeten. Dit vormt de basis van uw persoonlijk behandelplan, met het doel uw klachten te verminderen en te voorkomen. Wij werken met de nieuwste apparatuur (nattechniek), waardoor vele problemen pijnloos en veilig kunnen worden behandeld.

30 minuten pedicure behandeling € 29,95
45 minuten pedicure behandeling € 44,95
60 minuten pedicure behandeling € 59,95

Samen kiezen we de beste behandeling op basis van wensen, oplossingen en werken we doelgericht.
Als Gediplomeerd Medisch Pedicure zijn er medische toepassingen mogelijk:
Bij ingroeiende teennagels plaatsen we een beugel die de nagel in de basis corrigeerd.
Als er kalk/ schimmelnagels aanwezig zijn kunnen wij de nagel testen voor de beste behandeling.
Maar ook voor de risicovoeten waarbij Diabetes (suikerziekte), Reuma en Spasme hebben wij de juiste behandelmethode met de nieuwste apparatuur bij BROWNEYES.
 

Over BROWNEYES
Sinds mei 2005 is BROWNEYES al rim 15 jaar gevestigd in Sliedrecht als Medisch Pedicure en Schoonheidsinstituut en vanaf maart 2012 ook gevestigd in Papendrecht in De Zorgmolen als Medisch Pedicure.

Een vast team met ervaring zorgt voor de juiste beleving en klachtgerichte behandeling op maat.

Jolanda Dekker

Eigenaresse
 

Openingstijden
Voor een pedicure behandeling in onze praktijk is een doorverwijzing niet noodzakelijk. Een afspraak wel. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan is dit mogelijk via telefoonnummer 078 - 87 000 96 of via onze website
www.medischpedicure-papendrecht.nl
 

Contactformulier