Mondzorg Campo

Werkzaam vanaf 1 mei 2024 in de Zorgmolen

Een goede mondgezondheid is niet alleen essentieel voor een stralende glimlach, maar het speelt ook een cruciale rol bij het behouden van een goede algemene gezondheid. Tandvleesaandoeningen, zoals gingivitis en parodontitis, kunnen bijvoorbeeld ontstekingen veroorzaken die niet beperkt blijven tot de mond, maar ook elders in het lichaam effect hebben. Deze ontstekingen worden in verband gebracht met een hoger risico op hart- en vaatziekten, diabetescomplicaties, longproblemen en zelfs zwangerschapscomplicaties. Als mondhygiënist ben ik niet alleen bezig met uw tanden maar kijk ik naar het hele plaatje. Alleen op die manier kan ik de best mogelijke zorg leveren en dat is voor iedere patiënt persoonlijk en eerlijk.

Daarnaast behandel ik ook graag kinderen en ben ik in de regio actief in het geven van voorlichting op basisscholen. Het afleren van verkeerde mondgewoonten is immers moeilijker dan het aanleren van de juiste mondgewoonten.Het geven van voorlichting en instructies vind ik daarom erg leuk.

In de praktijk is iedereen welkom voor verschillende behandelingen, zoals;

  • Gebitsreiniging
  • Parodontitis
  • Voorlichting en instructie (ook met orthodontie)
  • Bleken
  • Nazorg implantaten

Met ruime openingstijden, zelfs in de avonduren en een open blik in verschillende behandelopties verwelkom ik u graag. Neem gerust alvast een kijkje op mijn website of stuur gerust een e-mail als u vragen heeft.

Mondhygiënist Meran Campo

info@mondzorgcampo.nl

www.mondzorgcampo.nl

Telefoonnummer: 06-46137525