Psychologie Praktijk Smit

Poldermolen 2
3352 TH Papendrecht
T. 078-615 55 68

info@gzpsycholoogsmit.nl
www.gzpsycholoogsmit.nl

In 1996 startte Martie Smit met haar psychologie praktijk in Papendrecht. Dit is een eerstelijnspraktijk voor psychologische hulpverlening waar u terecht kunt voor een breed schala aan hulp- en levensvragen. De hulpverlening bestaat uit kortdurende zorg bij uiteenlopende klachten van psychologische of somatische aard. Wij helpen u graag bij het zoeken naar nieuwe wegen voor persoonlijke groei en ontwikkeling, bij het verwerking van een verlies of een trauma, het omgaan van  en voorkomen van somberheid en angstklachten. De EMDR (traumaverwerking of Post Taumatische Stressstoornis) kan deel uitmaken van de behandeling.

Uitgangspunt in de behandelingen is dat “ons zelfgevoel in deze wereld geheel afhankelijk is van hetgeen wij zelf durven zijn en onze wil om de diepste bedoeling van ons bestaan te ontdekken”.

U kunt via de huisarts met de praktijk een afspaak maken. In het eerste gesprek krijgt u een intakeformulier, algemene informatie en een klachtenvragenlijst mee dat u thuis kunt invullen. Naar aanleiding van het gesprek en het intakeformulier wordt in overleg met u een behandelovereenkomst opgesteld en getekend. Hulpvraag, diagnose en behandelmethodes/doelen worden hierin besproken.

De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars voor Generalistische Basiszorg (GB-GGZ). Vanaf december 2014 is de praktijk ook aangesloten bij de Stichting 1nP (netwerk Professionals, ambulante GGZ). 

Gz-Psycholoog (BIG/NIP)

Mevr. Drs. M.C.J. Smit

Openingstijden
De praktijk is elke dag geopend van 8.30 tot 18.00.
Alle behandeling alleen op afspraak.
De praktijk is elke werkdag telefonisch bereikbaar.
Bij afwezigheid kunt u de voicemail inspreken en wordt u dezelfde dag teruggebeld.
U kunt ook een e-mail sturen naar info@gzpsycholoogsmit.nl.

Contactformulier